De urmarit....

12.02.2010

Zambesc sec ca o castana

Ma uitam zilele trecute la o emisiune de la o Antena. Tema era oarecum interesanta si anume "stirile explozibil de senzationale" care apar in mass media.
Invitat era Florian Bichir, jurnalistu' lu' peste pe care eu nu prea il inghit. Fiecare cu gustul lui, zic!
Si incepe nea' Stire sa citeze din presa romaneasca si nu numai.
Cica un nene a dat in judecata statul roman deoarece dupa ce i-a fost "implantat" un picior de lemn, a inceput sa incolteasca. Piciorul, evident:)) Da bine, dom'le, ce facea cu "picioru'" ala, il uda, il tinea in ghiveci, sau ce? Si cat de batut in cap tre' sa fii ca sa crezi asa ceva? Ori tre' sa ai probleme la etaj, ori tre' sa fi trait intr-o scorbura...... sau ambele

Alta stire "inteligenta", realizata de niste idioti colectivi care ar fi in stare sa linga pe jos pentru un titlu bomba: "Un barbat risca sa fie adus in fata justitiei dupa ce femeia alaturi de care traia a fost gasita "intepenita" pe toaleta casei in care locuiau. Politistii au declarat ca statea acolo de mai bine de doi ani, muschii de la picioare i s-au atrofiat, iar capacul de toaleta i s-a lipit de corp" =))
Pai daca asa sta treaba, domnu' sot trebuia sa faca o cruce mare, si sa ii multumeasca celui de sus, ca a doua oara nu mai pupa el asa o sansa. De unde atata noroc sa stea nevasta-sa tapana intr-un loc doi ani, sa nu-l cicaleasca, sa nu-i controleze toate alea, eh? Pai chiar asa, bai nene, sa chemi politia? Ptiu!!!!!!

Am impresia ca scriitorii astia de stiri ajung la redactie si zic: Ba, cine scrie cea mai tare enormitate pe ziua de azi, primeste o bere!
Or in televiziuni: Ma, cine aduce cea mai tembela matracuca, cine face emisiunea cu cele mai siliconate aratari , sau cine strange cat mai multi trogloditi pe metru' patrat, are bonus la salariu...Si asa au aparut "Abces in direct", "Bahmuieteanca", "Extradati cu dragoste", "Ma-ta e nora", ca astea este emisiuni educative, bre!



Si uite-asa, zambesc sec ca o castana si ii injur printre dinti pe toti aia care scot bani din asemenea "prapastii citibile".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu