De urmarit....

06.01.2012

Raport despre starea anului trecut

In prima zi a anului, Pro Tv si Antena 1 anuntau pe rand si pe nerasuflate, ca au fost lideri de audienta in noaptea dintre anul vechi si cel nou. A dracu' sondaje cum dau ele cu virgula, cu rest si cu paranteze patrate.
Pana la urma am ramas tot nelamurita, dar daca ma uitam pe Prima sigur ar fi fost si ei lideri. La fel ca Irealitatea si Pedupaacasa Tv.

Si au inceput sa zica de share-uri, target, cote de piata, medii de puncte si puncte de medii, public comercial si suprematie in prime-time.

Matusa Maranda din Cucuietii din Vale si gospodina de profesie Maricica din Urlati au inteles care e treaba cu siguranta. Mi.e ca au facut si pariuri, pronosticuri si toate alea. Si au discutat despre astea in timp ce descantau sarmale si dadeau cu var.

Si uite.asa, emisiunile Aud Voci din Romania si Pix-Factor si.au aratat castigatorii.
Fiecare a primit cate o excursie de 163 de ore si 29 de minute la Sculeni(cu ghid inclus si exclus), un set nou de linguri, un metru de parchet de Kuala Lumpur si cate 13 zile jumate' pe an la Pensiunea (de doua stele si.un asteroid) Fotoliul din Odaie.

Un comentariu: